Tko stoji iza LunaSoft?

Moje ime je Gordana i ovo je moja priča....

Šivanje i pomaganje drugim ženama moje su velike ljubavi❤️ 

Počelo je kao hobi. Izrađivala sam torbe, torbice, novčanike, a i druge sitnice te sam uvijek željela da moj hobi preraste u nešto ozbiljnije, da moja ljubav i užitak postanu nešto od čega bih mogla i živjeti. No to se nije ostvarilo sve dok nisam počela izrađivati platnene higijenske uloške za ekološki osviještene žene.

2019. otvorila sam obrt i moj je san postao stvarnost jer doista volim posao koji radim, a više od svega raduju me pozitivni komentari žena koje koriste moje proizvode.

S ponosom mogu reći da su moji platneni higijenski ulošci domaći proizvod visoke kvalitete. Svaki je uložak jedinstven kao i njegova buduća vlasnica, ručno izrađen od najfinijih materijala koji ne propuštaju tekućinu i mirise te one ružne dane u mjesecu čine znatno ugodnijima. U izradu svakog uloška ili torbice ulažem puno strpljenja i ljubavi, kao da ću ih sama koristiti.

Početi nije bilo lako, bilo je tu mnogo vrludanja i traženja, ali uz dobru ideju, potporu supruga i strasti prema šivanju, danas sa srećom i ponosom mogu reći da sam u svojoj želji uspjela.

Uživam u nečemu što je do nedavno bilo samo hobi i pomažem ženama supatnicama u danima kad bismo se najradije zatvorile u tamnu sobu i legle uz neki film. Zahvaljujući platnenim ulošcima to ne mora biti tako jer ne sputavaju u kretanju, slobodnije smo i sretnije. 

Žene smo! Moramo pomagati jedne drugima, zar ne?