Novi naziv brenda - LunaSoft


Novi naziv brenda - LunaSoft

15.07.2023. 20:58:42


Dragi kupci,

 Možda ste primijetili da smo promijenili ime našeg brenda iz Čarapica u LunaSoft, i danas želimo s vama podijeliti razloge za tu promjenu.

Naša misija oduvijek je bila pružiti vam vrhunski proizvod koji će poboljšati vašu svakodnevnu rutinu i istovremeno biti prijateljski nastrojen prema našem okolišu. Ulošci Čarapica su bili izuzetno popularni među našim vjernim kupcima, no osluškujući njihove potrebe i sugestije, shvatili smo da je došlo vrijeme za promjenu.

LunaSoft je ime koje odražava strast i posvećenost kvaliteti i mekoći naših platnenih higijenskih uložaka. "Luna" dolazi od latinske riječi za mjesec, simbola ženstvenosti, nježnosti i tajanstvenosti. "Soft" je engleska riječ za mekoću koju želimo pružiti svim našim korisnicama.

Novo ime, LunaSoft, predstavlja našu želju da svojim proizvodima pružimo najveću udobnost i zaštitu tijekom vašeg menstrualnog ciklusa. Naši higijenski ulošci izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, koji su nježni prema vašoj koži i istovremeno učinkovito apsorbiraju vlagu. Također, naši ulošci su višekratne opcije, što znači da su održivi i ekološki prihvatljivi, doprinoseći smanjenju otpada.

S ponosom ističemo da su svi naši proizvodi ručno izrađeni s ljubavlju i pažnjom. Svaka šav je pažljivo postavljen kako bismo osigurali izuzetnu trajnost i udobnost naših uložaka. Osim toga, naši ulošci su hipoalergeni i bez mirisa, pružajući vam svježinu i sigurnost tijekom cijelog dana.

Nadamo se da ćete voljeti naš novi brend, LunaSoft, kao što ste voljeli Čarapicu. Nastavit ćemo se truditi kako bismo vam pružili najbolje proizvode za vašu intimnu higijenu i istovremeno podržavali održivu budućnost.

Hvala vam što ste dio naše priče i što ste odabrali LunaSoft. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.